четвртак, 3. март 2011.

Jezgra sljiva i kajsija u borbi protiv kancera


Jezgra šljiva i kajsija u borbi protiv kancera

Jezgra iz koštica šljiva i kajsija mogu se efektno iskoristiti kao prirodni medikament u borbi protiv kancera. Najnoviji podaci navode, da se svake godine u svetu, otkriju novih, oko 3.000.000 bolesnika sa ovom opakom bolešću.
U jezgrima koštica kajsije i šljive nalazi se vitamin B17.Odnosno, najveća koncentracija B17 vitamina je u gorkim bademima, u jezgrima koštica jabuke, kajsije, nektarine, kruške, šljive, trešnje, limuna, kupina, malina, jagoda i drugih.
Način delovanja
U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera, jedna cijanida i jedna benzadelhida, koji se u ljudskom organizmu oslobađa samo na mestu gde se nalazi maligna celija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava.
Enzim betaglikozidazon se u ostalim, zdravim, ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.
Ukratko
Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice (kajsije, sljive, jabuke i dr.) okružen je šećerom. Rak konzumira šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se ćelije raka navedu da koriste samo šećer sa cijanidom.
Unošenje svakog drugog šecera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati.
Dnevna doza upotrebe
Na svakih 2,5 kg sopstvene težine po jedno jezgro.
Prvo, izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2,5 dobićete dnevnu potrebu jezgara. U proseku to iznosi oko 30 jezgara dnevno.
Svako jezgro u ustima dobro je sažvakati i natopiti pljuvačkom i potom progutati.
Namena je, prvenstveno, obolelim od ove opake bolesti a potom prevencijom da do oboljenja ne dođe.
Kompanija PLEMIĆ-KOMERC iz Osečine otpočela je proizvodnju i prodaju jezgara u savremenom pakovanju. Kompanija je dobila potreban sertifikat kompetentne medicinske ustanove. U jednoj kutiji je 100 grama jezgara ili oko 400 kom. 
Zato ako znate nekoga kome je ovo potrebno i kome moze koristiti javite.
Nikad se nezna kome mozete pomoci.

Нема коментара:

Постави коментар